JONGERENWERK DE RONDE VENEN

Het Jongerenwerk van Tympaan-De Baat zet zich in voor álle jongeren uit De Ronde Venen. Het team van enthousiaste en gediplomeerde jongerenwerkers organiseert activiteiten voor ontspanning en ontmoeting, maar ook begeleiding voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In deze folder lichten we onze activiteiten en diensten toe. Nieuwsgierig? Kom eens langs bij onze ontmoetingsplek in de voormalig basisschool de Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.

Charita Zaal-Hazeleger

Jongerenwerker

Bereikbaar op:
Maandag, dinsdag, donderdag

Contactgegevens:
06-86 86 40 32 
c.zaal@stdb.nl

Sander van Oudenaarden  

Jongerenwerker / Buurtsportcoach

Bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag

Contactgegevens:
06-86 89 91 50       
s.oudenaarden@stdb.nl

Dorine Taverne

Jongerenwerker

Bereikbaar op:
Dinsdag tot en met vrijdag

Contactgegevens:
06-12462246
Instagram: dorine_stdb d.taverne@stdb.nl

Christiaan Zijl

Jongerenwerker

Bereikbaar op:
Woensdag

Contactgegevens:
0657290149
c.zijl@stdb.nl

Rowan Kok

Jongerenwerker / Begeleider Leerwerkplaats

Bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag

Contactgegevens:
06-86 89 93 75 
r.kok@stdb.nl

Romy Kruiswijk

PR & Assistent jongerenwerk

Contactgegevens:
0297-230280

r.kruiswijk@stdb.nl

AMBULANT

JONGERENWERK

De jongerenwerkers van Tympaan-De Baat zijn ook op straat te vinden. Dit noemen wij ambulant jongerenwerk. De jongerenwerkers zijn aanspreekbaar voor allerlei vragen en problemen. Ook kunnen zij bemiddelen tussen jongeren en buurtbewoners of jongeren en de gemeente.

Als je zelf leuke ideeën hebt kan je deze ook melden bij de jongerenwerkers. De kans is groot dat je de jongerenwerkers bij je hangplek of ergens anders op straat tegen komt voor een praatje. Buurtbewoners kunnen de jongerenwerkers ook aanspreken over overlast of buurtinitiatieven.

Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 06-86 86 40 32  of te mailen naar c.zaal@stdb.nl.

GASTLESSEN EN VOORLICHTING

MAATSCHAPPELIJKE THEMA'S

Om jongeren te informeren over alcohol, drugs, sexting, loverboys, roken en seksualiteit, organiseert het Jongerenwerk voorlichtingsbijeenkomsten. Ook andere maatschappelijke thema’s als volwassen worden, zelfstandigheid, omgaan met geld, zingeving en spiritualiteit kunnen worden besproken. Ervaringsdeskundigen vertellen hun verhaal. Er zijn ook mogelijkheden voor themalessen voor aparte jongens- en meidengroepen waarin bijvoorbeeld gesproken kan worden over gamen, uitgaan, groepsdruk, zelfbeeld en identiteit. De voorlichting vindt plaats op basisscholen en middelbare scholen, maar kan ook op aanvraag worden gegeven op iedere andere locatie.

Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 0651053266 of te mailen naar m.vanbreukelen@stdb.nl.